Cordaan "Beter beveiligd" BYOD

Cordaan "Beter beveiligd" BYOD

Cordaan beter beveiligd

"Cordaan beter beveiligd" is het security programma van Cordaan. Met de invoering van de privacywetgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) komt ook de verplichting onze gegevens op een steeds beter beveiligde wijze aan de medewerkers van Cordaan aan te bieden.

De komende tijd gaan we aan de slag om de dataveiligheid van Cordaan te verbeteren. Documentatie rondom dit programma kan je hier terugvinden.

Vanaf 1 september 2019 is het alleen nog mogelijk om via Cordaan goedgekeurde apparaten toegang te krijgen tot e-mail en agenda. Dit betekent dat het apparaat geregistreerd moet zijn in ons MobileDeviceManagement-systeem MobileIron. Apparaten die door Cordaan zijn uitgegeven, staan standaard geregistreerd in MobileIron. Wil je op je privé-apparaat toegang blijven houden tot je werkmail en agenda, registreer dit apparaat dan in MobileIron. Dit kan door de volgende stappen te volgen: https://start.cordaan.nl/link/registreer-je-eigen-apple-toestel

Heb je geen toegang meer tot je Cordaan-agenda of e-mail volg dan de volgende stappen:

1. Updaten iOS Cordaan Apple-apparaten
Het is belangrijk om up-to-date te zijn met de de software-updates van Cordaan Apple-apparaten. Hieronder een stappenplan waarmee je kan controleren of er een update voor jouw device beschikbaar is.

iOS updaten

2. Apparaat opnieuw registreren

Het kan zijn dat de connectie tussen je apparaat en de portal is verbroken. Dit kan verschillende redenen hebben, om dit uit te sluiten, kan je je apparaat opnieuw registreren door de onderstaande stappen uit te voeren.

Device opnieuw registreren

3. Instellen nieuwe mailconfiguratie
Het synchroniseren van e-mail en agenda is veranderd vanaf 13-05-2020. Lees in onderstaande uitleg hoe de mailconfiguratie aan te passen is, mocht dit nog niet gedaan zijn.

Instellen nieuwe mailconfiguratie

 

 

Sluit bericht